Produkty
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Cenniki do pobrania
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych  oraz Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych (dalej RODO). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Administratorem Państwa danych osobowych jest Ruben Mkrtchyan prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Ruben Mkrtchyan BAX z siedzibą w Krakowie, ul. Szlak 26, 31-153 Kraków.

W ramach naszej działalności gromadzimy nastepujące dane: dane adresowe i identyfikujące oraz numer telefonu i adres e-mail - gromadzimy je celem zawierania i realizacji umów w zakresie działalności naszego sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia. Klient ma również prawo cofnięcia wyrażonej zgody.

Jeśli Klient będzie niezadowolny ze sposobu przetwarzania przez nas informacji ma prawo zgłoszenia skargi do organu nadzorczego.

Sklep przekazuje Państwa dane wyłącznie podmiotom odpowiedzialnym za realizację płatności i dostawy zamówionego produktu (apaczka.pl, Geiss, Fedex, UPS, Poczta Polska S.A., Pay-U, home.pl, InFakt).

Przekazujemy również dane Klientów osobom trzecim, za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres kontakt@sklepmartin.pl bądź telefonicznie pod numerem 733 113 113.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl